Talentvolle versterking voor OOKs Hospitality & Leisure

 In blog, Nieuws

Per 21 november aanstaande gaat Christianne Glazenburg het team van OOKs Hospitality & Leisure versterken als Assistent Manager Hotel & Hospitality.
Christianne zal zich bezighouden met de operationele aansturing van een bestaande hotelexploitatie en gaat het kleine team aansturen. Vanuit dit bedrijf gaat zij ook deel uitmaken van het pre-openingsteam van het GuestHouse Hotel dat eind 2017 in Kaatsheuvel geopend zal gaan worden. Daarnaast zal zij de consultants en trainers van OOKs in de diverse projecten ondersteunen.

Contractondertekening!

Contractondertekening!

Coen heeft als directeur van Midpoint House of leisure ruim 5 maanden met Christianne gewerkt en wilde na de startersperiode bij het House of Leisure Christianne graag bij het team van OOKs hebben. ”Gaaf dat ze voor ons kiest en ik weet zeker dat zij met haar kennis en enthousiasme een toegevoegde waarde zal zijn”.

“Ik zie het als een geweldige kans om na de enorme leerzame periode bij het House of Leisure de volgende stap te maken in mijn loopbaan. De combinatie van het aansturen van een team en het bijdragen aan de conceptontwikkeling van een nieuw hotel en de gevarieerde adviestrajecten biedt mij een unieke uitdaging. Een functie waarin ik mijn theoretische kennis kan combineren met het leren managen van mensen en teams. Ik heb er enorm veel zin in en ik vind het erg gaaf om samen met het team van OOKs aan de toekomst te werken. Tenslotte wil ik mijn collega’s van het House of Leisure bedanken voor de enorm leerzame tijd. Als partner van House of Leisure zien jullie mij snel weer in Oisterwijk” aldus Christianne.
Over Christianne:
Christianne Glazenburg MSc (1993) heeft na haar studie aan de NHTV haar master titel in Leisure behaald en is, naast haar part-time baan als planner bij de Efteling, in april 2016 begonnen met een werkervaringsplaats bij Midpoint House of Leisure in Oisterwijk.

Over OOKs:
OOKs is gestart in 2011 en houdt zich bezig met  training en advies binnen en buiten de hospitality en leisure sector en zal binnenkort starten met de exploitatie van het eerste eigen hotel. Eind 2017  verwacht OOKs de 2e en hoofdvestiging te openen, GuestHouse Hotel food&fairytales.  www.ooks.eu.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.