Advies & Strategie

Samen de koers bepalen!

beeld_strategie_piramide

Ontwikkeling van visie en strategie.

Heeft u hulp nodig met het opstellen van uw meerjarenvisie? Weet u exact waar u heen wilt? Waar gaat u voor en waar staat u voor? Van daaruit helpen wij u graag in het ontdekken en formuleren van de ambitie. OOKs heeft al vele bedrijven en gemeenten ondersteund in het formuleren van bijvoorbeeld een horecavisie, een visie op gastvrijheid en strategieën om nog “beter te worden in goed zijn”.

OOKs spiegelt, stelt vragen en brengt denkbeelden bij elkaar om uiteindelijk een gedragen visie te kunnen presenteren waar organisaties of overheden de komende jaren mee vooruit kunnen. Op verzoek blijft OOKs betrokken bij de uitrol van de visie en de implementatie van de gekozen strategieën.

Haalbaarheidsstudie

Plannen voor een nieuw hospitality, leisure of foodservice concept? OOKs ondersteunt u in het maken van haalbaarheidsstudies, marktanalyses, marketing en exploitatieplannen, rendementsberekeningen, exploitatie- en investeringsbegrotingen, conceptontwikkelingen e.d..

Wanneer OOKs niet alle specialistische detailkennis zelf in huis heeft, kan worden samengewerkt met verschillende externe partijen. Wij spelen open kaart met u en laten weten wie we bij uw vraagstelling betrekken. Vanzelfsprekend behoudt u uw vaste vertrouwde contactpersoon van OOKs.

foto thai01