Training en ontwikkeling

Leren moet vooral leuk zijn!

OOKs is door haar jarenlange ervaring in de hospitality-, leisure- en retailbranche goed op de hoogte van wat er allemaal wordt gevraagd van (senior) management in deze branches.  Investeren in mensen en teams wordt helaas te vaak als sluitpost gebruikt. OOKs is ervan overtuigd dat de komende jaren leiderschap en het gedrag van medewerkers in alle branches het verschil zal gaan maken.

OOKs is partner van Evolution Logique en biedt trainingen aan op het gebied van gastvrijheid en leiderschap. OOKs biedt de volgende trainingen aan;

diensten

Training Hospitality

Deze training is bestemd voor medewerkers van winkels, banken, zorginstellingen en dienstverleners die echt het verschil willen gaan maken. Een training bestaande uit twee modules om de hospitality in de organisatie te verbeteren. De training is bestemd voor alle medewerkers met direct of indirect gastcontact.  Vanaf het moment dat een gast of klant over de drempel stapt, wordt een belangrijke eerste indruk gevormd en het contact met de medewerkers is daarbij een essentieel onderdeel.

Hospitality Leadership

Gastvrijheid is de kunst om verwachtingen te overtreffen, mensen het gevoel welkom te mogen zijn en centraal te laten staan in het vervullen van hun verlangens. De training Hospitality Leadership draait om een nieuwe (levens)houding waarbij de basisgedachte is dat je je service aanbiedt vanuit de ander. In het driedaagse programma bieden we een combinatie van ervaringsgericht leren, aangevuld met diverse theorieen en een praktische vertaling van de eigen situatie.

pakkenDSC_0701
DSC_0561

Golf, Teams en Leiderschap

Als je iemand of jezelf beter wilt leren kennen, je diepere motieven wilt begrijpen, het kunnen omgaan met succes en met teleurstellingen en ook vanuit leiderschap wilt ervaren dat verschillende ontwikkelfasen een andere aansturing behoeven, dan is golf een fantastische en leuke leermethode.

Het programma kan in twee varianten worden aangeboden, een tweedaags incentive programma of een driedaagse training. In de bijgevoegde brochure meer informatie.

Overige trainingen

Met kennis, ervaring en veel passie brengen we de vonk terug bij mensen,  teams en organisaties en bepalen we samen met de betrokkenen de doelen voor de komende jaren. Door middel van ervaringsgericht leren en te doen-reflecteren-denken-experimenteren-weer doen brengen we mensen en teams op nieuwe inzichten, over zichzelf en over anderen. De vele voorbeelden uit de hospitality branche maken het geheel tastbaar en toegankelijk voor hospitality professionals.

De eigen trainingslocatie in de Ardennen zorgt voor een unieke ervaring.