Over OOKs

No nonsense aanpak

OOKs Hospitality & Leisure houdt zich bezig met het adviseren en begeleiden van mensen, teams en bedrijven en projecten in de Hospitality-, Golf- en Leisure branche.

OOKs doet dit in de overtuiging een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan de realisatie van de doelstellingen van opdrachtgevers. Dit alles met als resultaat een meer dan tevreden opdrachtgever. OOKs wil een uitstekende partner zijn door zich in te leven in de probleemstellingen, doelstellingen en cultuur van de organisatie. De werkervaring van OOKs is zeer divers. Zo is er een uitgebreide ervaring in het opzetten van nieuwe hotels, ontwikkelen van food & beverage & leisure concepten, bouw en opstart van een bungalowpark, managen van een golfbaan, managen van winkelcentra, managen van een uitzendbureau, centrummanagement en directie ervaring bij een groot leisurebedrijf. Hiernaast heeft OOKs veel ervaring opgedaan met vastgoed management. OOKs heeft een groot netwerk in de golfbranche, foodservice, hotellerie, leisure branche en retail.

OOKs opereert helder en transparant en plaatst de doelstelling van de opdrachtgever centraal. OOKs hanteert een concrete benadering en durft de opdrachtgever de spiegel voor te houden. OOKs spreekt bij voorkeur meetbare resultaten af met de opdrachtgevers op basis van duidelijke en overeengekomen KPI’s. OOKs streeft naar langdurige en blijvende samenwerking.

Betrouwbaar

Doortastend

Professioneel

Commercieel

Resultaatgericht

Ons team

Het team van OOKs is een mooie mix van ervaring en jong talent. De ervaringen bij hotelbedrijven, de Efteling, vastgoedorganisaties en maatschappelijke organisaties, gecombineerd met jonge talenten die net zijn afgestudeerd van diverse leisure opleidingen op MBO/ HBO en Academisch niveau zorgen voor een brede expertise met inzichten vanuit ervaringen en vanuit wat de huidige generatie belangrijk vindt in hedendaagse hospitality & leisure ervaringen. In het team hebben we daarmee veel gevarieerde expertise in huis. En als we het zelf niet in huis hebben, hebben we in ons netwerk diverse partners die ons helpen om de vraag van de opdrachtgever zo goed mogelijk op te lossen.

Hieronder stellen we graag ons team aan u voor;