GuestHouseHotels zoekt gastvrij Front-Office talent!

 In Articles, blog, Nieuws

WIJ ZOEKEN EEN FRONT-OFFICE TOPPER VOOR HOTEL DE KROON & HET NIEUWE GUESTHOUSE HOTEL

Hotel de Kroon is een klein familiehotel in Kaatsheuvel, op 500 meter van de Efteling gelegen. In december 2016 is het hotel overgenomen en wordt in 2018 samengevoegd met het nieuwe GuestHouse Hotel dat iets verderop zijn deuren zal openen.

In het nieuw te bouwen complex komt een moderne Albert Heijn supermarkt met een eigen GuestHouse Kitchen, een all-day-dining restaurant waar gasten kunnen genieten creatieve en verse gerechten. Op de eerste verdieping wordt een modern en fris hotelconcept genaamd GuestHouse Hotel gerealiseerd.

WAT ZOEKEN WE?

Voor de versterking van het team van Hotel de Kroon en de start van het “nieuwe GuestHouse Hotel” hebben we een vacature voor een enthousiaste fulltime (senior-)receptionist(e) die wij ook wel “de directrice van de eerste indruk” noemen. Jij bent immers het eerste gezicht waar de gasten van het hotel mee te maken hebben. En aangezien GASTVRIJHEID bij ons met hoofdletters wordt geschreven, beschik je over de talenten om mensen zich echt welkom te laten voelen. Ervaring in de horeca en hotelreceptie is een enorme pre, maar een gastgerichte instelling is voor ons veel belangrijker.

Daarnaast is flexibiliteit van belang en ben je bereid ook in de avonduren en de weekenden te werken en kun je zelfstandig diensten draaien. Je hebt als (senior) receptionist(e) een aansturende taak en je ondersteunt de Front-Office Manager bij de opstart van het nieuwe hotel.

Je bent ambitieus en wilt graag meegroeien met ons bedrijf. De sleutelwoorden zijn;

Gastvriendelijk, organisatietalent en flexibel.

WAT GA JE DOEN?

Als fulltime (senior)-receptionist sta je niet alleen achter een balie. Je verwelkomt de gasten, behandelt reserveringen, helpt bij het ontbijt en serveert drankjes in de avond. Je verzorgt de in- en uitcheck van de gasten en bent de belangrijkste reden van een super goede review van onze gasten. Je ondersteunt in het runnen van het hotel en coördineert werkzaamheden in het team. Ook stuur je de werkzaamheden van de kamerschoonmaak aan. Dagelijks ben je verantwoordelijk voor de receptie en vorm je het eerste aanspreekpunt voor al onze gasten. Je verwelkomt ze, voorziet ze van alle benodigde informatie en wenst ze een prettig verblijf toe. Ook het aannemen en bevestigen van de reserveringen, facturatie en de daaruit voortvloeiende administratieve werkzaamheden behoren tot jouw taak. Je spreekt goed Engels en ook in de Duitse taal kun jij je redden.

Met de opening van het GuestHouse Hotel zal je onderdeel gaan uitmaken van het gezamenlijke Front-Office team dat zich grotendeels zal vestigen in het GuestHouse Hotel.

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

 • MBO/ MBO+ opleiding in de richting van hospitality, toerisme of facilitaire dienstverlening.
 • Affiniteit met hotellerie en gastvrijheid
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de receptie van een hotel of bungalowpark
 • Bekendheid met reserveringssystemen
 • Proactieve houding, je houdt van aanpakken
 • Servicegericht en een open houding
 • Grote mate van zelfstandigheid, goed kunnen plannen en organiseren
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Kennis van Engelse en Duitse taal, Frans is een pre.

 WAT BIEDEN WE JOU?

Een leuke fulltime baan in een startend bedrijf, dat enorm zal gaan groeien en waarbij de juiste kandidaten kunnen meegroeien. We investeren veel tijd in onze medewerkers door regelmatige werkoverleggen, training on-the-job en intensieve begeleiding en ondersteuning. Uiteraard bieden we een marktconform salaris, de functie is ingedeeld in functiegroep 5 of 6 van de Horeca cao (AVR Horeca). Ons team werkt informeel samen, we werken hard maar lachen ook veel met elkaar en dat stralen we uit naar de gasten. Werken moet ook heel erg leuk zijn toch? Wil je meer weten over onze bedrijven? Kijk eens op www.hotelkaatsheuvel.nl of www.guesthousehotels.nl

Interesse?

Dan vragen we je voor 7 augustus te reageren en het volgende te doen:

 1. Mail je CV naar Marieke Schelfhorst, [email protected]
 2. En als je ons helemaal wilt overtuigen; verzend een korte video pitch van maximaal 60 seconden waarin je aangeeft wie jij bent en waarom juist jij deze baan moet krijgen via WhatsApp naar Marieke op 06-53909416. Dit is dus optioneel.

Voor meer informatie; bel Marieke op 06-53909416.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.