Afscheidsborrel Midpoint House of Leisure

 In Nieuws

Een mooie avond!

Samen met de partners van House of Leisure, bestuurlijke vertegenwoordigers uit de regio, ondernemers en collega’s proosten op de nieuwe man, Joost Melis en terugblikken op het eerste jaar House of Leisure en de 2,5 jaar Leisure management bij Midpoint Brabant.

Wat heb ik het leuk gevonden om partijen in de leisure branche te verbinden en te helpen bij plannen, ontwikkelingen en te koppelen aan anderen die ze verder zouden kunnen helpen. En wat mooi dat dit ook werd gewaardeerd, zo bleek wel uit de mooie woorden en de leuke kado’s die ik mocht ontvangen. Bedankt allemaal!

Als klap op de vuurpijl een eigen straatnaambord, gekregen van de partners van de werktafel.

Straatnaambord. Hoe gaaf!

Straatnaambord. Hoe gaaf!

De borrel ging natuurlijk ook over de toekomst en de nieuwe kansen voor het programma Leisure van Midpoint Brabant en die zijn er genoeg! De verdere uitbouw van het House of Leisure, het Leisure Ontwikkelfonds en de acquisitietrajecten.  Joost, heel veel succes met de gave uitdaging en ik weet zeker dat het een mooi succes gaat worden.

Wij gaan met OOKs vol door met onze trainings- en adviestrajecten en natuurlijk met de ontwikkeling van GuestHouse Hotels. Binnenkort meer nieuws over de overname van een bestaand bedrijf. Spannende tijden!

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.