Management & Exploitaties

Het managen van hospitality & leisure organisaties is complex en veeleisend. OOKs heeft ruime ervaring op het gebied van management binnen service-organisaties en met het managen van (grote) projecten.

OOKs biedt op het gebied van management o.a. de volgende diensten aan;

foto grp1

Projectmanagement

OOKs is specialist in de opstart van nieuwe hotel- , bungalow- en foodconcepten en kan op verzoek het projectmanagement van uw investering voeren. Het opstellen van Programma’s van Eisen, contacten met externen, tendertrajecten, leverancierselectie en de pre-openingsplanning behoren tot de expertise van OOKs. Op verzoek kan zelfs uw managementteam worden geselecteerd aan de hand van de gewenste teamsamenstelling en het bedrijfsprofiel.

Interim management

Zit uw hotel tijdelijk zonder GM? OOKs zorgt ervoor dat het bedrijf blijft draaien, dat uw targets gehaald worden, de service op peil blijft en het Management Team goed wordt aangestuurd volgens de missie en visie van uw bedrijf. OOKs kan interimfuncties vervullen op golfbanen, in hotels, bungalowparken, attractieparken en op “head office” functies.

foto thai01
programma management

Programma management

Coen werkte van maart 2014 tot september 2016  bij Midpoint Brabant en was als programma-manager verantwoordelijk voor het programma Leisure Boulevard, dat tot doel heeft meer bezoekers naar de regio Hart van Brabant te trekken, daardoor meer bestedingen te genereren en ook meer werkgelegenheid.

In die periode heeft Coen, samen met zijn team het House of Leisure opgezet in Oisterwijk, waar OOKs Hospitality & Leisure uiteraard ook direct partner van is geworden. Het House of Leisure groeit nog steeds en is het kennis- en businesscluster voor de leisure-industrie in Brabant.

Management ondersteuning

Heeft uw managementteam ondersteuning nodig of nieuwe inzichten? Ontbreekt het overzicht om nieuwe wegen te bewandelen? Op basis van uw wensen vult OOKs de ontbrekende schakel in; van financiële expertise tot aan creatieve marketing ondersteuning, op het gebied van hospitality & leisure zal OOKs haar meerwaarde aantonen.

waalwijk-centrum

Centrummanagement

OOKs was tot 1 augustus 2013 verbonden aan Centrummanagement Waalwijk om bij te dragen aan een beter centrum van Waalwijk.

OOKS ontwikkelt en exploiteert

GuestHouse Hotel
GuestHouse Hotel

Een hotel waar je jezelf kunt zijn, “net zoals thuis”. Dat was het idee waar in 2016 mee werd vertrokken. Op loopafstand van de Efteling, een hotel met 69 kamers, geschikt voor families, groepen en zakelijke gasten, die eens echt wat anders willen. Een hotel met een informele sfeer wat ook wel gezien kan worden als een crossover tussen een Hotel, Hostel en GuestHouse. Geopend in juni 2018 en na 7 maanden al een 9.3 op Booking.com. Volledig in eigen huis ontwikkeld.

Hotel de Kroon
Hotel de Kroon

Hotel de Kroon Kaatsheuvel is een familiehotel op slechts 5 minuten lopen van de ingang van de Efteling. het hotel heeft 14 moderne familiekamers en dat aantal kamers wordt verdubbeld in april 2019. Hotel de Kroon in Kaatsheuvel is voorzien van een grote speelruimte, een leuke bar en een zonnig terras. Het hotel is als groepsaccommodatie of trainingslocatie volledig af te huren.