OOKs is op zoek naar (afstudeer) stagiaires!

 In blog, Nieuws

Op zoek naar duizelingwekkende ervaringen? Kom stagelopen bij OOKs!

Op zoek naar duizelingwekkende ervaringen? Kom stagelopen bij OOKs!

 

OOKs is op zoek naar (afstudeer)stagiaires!

Ben jij die enthousiaste, zelfstandige en dynamische student die van aanpakken weet? Durf jij die achtbaan van een stage aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanaf Augustus/September hebben we weer plaats voor een meewerkstage en een afstudeerstage.

OOKs biedt jou de mogelijkheid om ervaring en kennis op te doen op het gebied van Hospitality & Leisure.

OOKs biedt twee verschillende stageplekken op de volgende gebieden

Training & Ontwikkeling
Dagelijkse taken bestaan onder andere uit: Het analyseren van verschillende projecten, het ontwikkelen van nieuwe trainingsconcepten alsmede het assisteren bij trainingen.

Advies
In deze stage ondersteun je in diverse consultancy trajecten. Voor afstudeerders liggen er enkele concrete projecten klaar.

Tijdens je stage zal je zelfstandig (mee)werken in de dagelijkse activiteiten van OOKs, voor verschillende projecten. Daarnaast biedt OOKs je de mogelijkheid om een eigen (afstudeer)onderzoek op te zetten en uit te voeren. Tijdens je stageperiode wordt je begeleid door ervaren managers die je alle ins en outs leren op het gebied van Hospitality en je mee zullen laten groeien met de ambities van OOKs Hospitality & Leisure.

Is dit jouw ideale stageplek? Neem dan contact op met: Coen Schelfhorst via :06-51065568 of stuur jouw sollicitatiebrief naar [email protected]

 

Trainee reviews;

Michele; “Ik ben afstudeerstagiaire van Hotelschool Den Haag, en had me geen betere stageplek voor kunnen stellen. Naast alle dagelijkse taken heb ik alle begeleiding en vrijheid gekregen om mezelf te ontwikkelen en mijn eigen onderzoek op te zetten en uit te voeren. Leergierigheid wordt gewaardeerd en zal je in ruil een dynamische stageplek bieden waar geen enkele dag hetzelfde is” (Michèle Polderman, 30-9-2013 t/m 31-3-2014)

Eelco; “ik ondersteun OOKs in de conceptontwikkeling van een nieuwe hotelformule en kan in deze opdracht al mijn kennis opgedaan op de NHTV (vrijetijdsmanagement) kwijt. De werksfeer is goed in dit jonge bedrijf en vanuit mijn passie voor imagineering en storytelling kan ik hier veel ervaringen opdoen. Je wordt gezien als volwaardig teamlid en suggesties worden vaak opgevolgd. Je geniet veel vrijheid. Fouten maken mag!” (Eelco Schaffer, september 2014 tot en met maart 2015)

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.