Samen investeren in gastvrijheid

 In Leidershap

De gemeente Loon op Zand en Koninklijk Horeca Nederland, de brancheorganisatie voor horecaondernemingen, slaan de handen ineen om de gastvrijheid binnen de gemeente naar een nog hoger niveau te tillen. Vanuit het economisch actieprogramma maakt de gemeente het mede mogelijk om samen met KHN, een tweedaagse training voor alle leisure ondernemers in de gemeente uit te voeren.

De wethouder heet de deelnemers welkom.

“Loon op Zand staat al bekend om haar bijzonder gevarieerde en gastvrije horeca aanbod. Naast de Efteling zijn er binnen de gemeente diverse parels die een bezoek meer dan waard zijn”, aldus Hanny van Kessel, voorzitter van de KHN afdeling Loon op Zand. “Deze bedrijven geven we nu de kans om hun medewerkers te kunnen trainen op die echte Brabantse Gastvrijheid. “We zijn al heel goed, maar willen nog beter worden in goed zijn!” We zijn enorm blij dat de gemeente een forse bijdrage doet.” Wethouder Kees Grootswagers geeft aan; “we zijn trots op het mooie aanbod van horeca en leisure in deze gemeente en willen ondernemers handvatten geven om hun bedrijf op een nog hoger plan te krijgen. Met oprecht gastgericht personeel kunnen wij hier ons echt onderscheiden.”

OOKs Hospitality & Leisure is er trots op dat we zijn geselecteerd om de trainingen te mogen geven. We zijn gevestigd in Kaatsheuvel en hebben al vele bedrijven heeft mogen trainen op het gebied van klant- en gastgericht werken maar vinden juist deze klus, samen investeren in de Gastvrijheid in onze gemeente, erg leuk, aldus Coen. En samen met KHN willen we de training nog verder gaan uitrollen door (Midden) Brabant.

OOKs exploiteert ook Hotel de Kroon en ontwikkelt het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel, hotels waar gastvrijheid de echt onderscheidende elementen zijn in de totale formule. De trainingen vinden plaats in Hotel de Kroon en staan open voor alle leisure ondernemers uit Loon op Zand. Inschrijven voor de andere modules is nog mogelijk via de website van KHN/loonopzand.

Groep 1 Ma 29 mei Ma 26 juni 11.00 – 15.00 uur
Groep 2 Di 5 september Dinsdag 26 september 11.00 – 15.00 uur
Groep 3-extra Di 27 juni Di 29 augustus 11.00 – 15.00 uur
Groep 4-extra Ma 4 september Ma 25 september 11.00 – 15.00 uur
Groep 5-extra Di 3 oktober Di 24 oktober 11.00 – 15.00 uur

Op 29 mei verrichte Wethouder Kees Grootswagers de openingshandeling.

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.