Holiday or no Holiday

 In blog, Nieuws

“Holiday or no holiday, thats the question”

Heerlijk mensen, de komende 2 weken heb ik vakantie.  4 maanden na de echte start van het eigen bedrijf de eerste echte lekkere rustperiode. En wat een mooie 4 maanden zijn het geweest zeg. Te gekke opdracht bij @RotterdamZoo, mooie adviesopdracht in de banksector, de eerste medewerkster aangenomen, een club van 5 stagiaires verbonden aan het bedrijf, een samenwerking met Evolution Logique die steeds meer gestalte krijgt, trainingen voor RPH, werken aan een bijzonder boek,  een gemeentelijke horecavisie en het werken aan het eigen hotelconcept. Wat een mooie groei in het bedrijf en wat een gave rollercoaster (mijn referentiekader he)! Hij gaat hard maar is “on track”” en gaat langzaam genoeg om goed van het uitzicht te genieten! En alles draait om die ene passie; HOSPITALITY.

Me dunkt dat ik straks even met een goed boek op een handdoekje ga liggen op een lekker zandstrand in Zuid Europa. Maar, ben ik straks eigenlijk wel op vakantie? Ga ik aanstaande vrijdag op de schitterende golfbaan Domaine de Falgos in de Pyreneen de service weer (onbewust) beoordelen en de vriendelijkheid van de greenkeepers weer onder het vergrootglas leggen? Als we inchecken in ons vakantieappartement aan zee, word ik dan weer aangenaam verrast door de vriendelijke check-in?  Ligt het appartement echt 25 meter van zee of is men de 0 vergeten? Kan ik leren van de horeca in PortAventura? Zijn er concepten, formules of werkwijzen die ik nog niet ken? Maak ik meer  vakantiefoto’s met horeca- en hotelconcepten erop of staat het gezin vaker op de foto? Op twitter @coenschelfhorst zal het reisverslag te volgen zijn.

Begrijp me goed hoor, ik geniet met volle teugen van een lekkere vakantie met het gezin en heb maar een echte “gastvrijheidsfanatic” let nu eenmaal overal op. Niet om te zeuren maar om te leren, de passie te leven en te beleven.  Dus ben ik nu op vakantie of altijd aan het werk? Ik draai het liever om; werken in de hospitality voelt voor mij elke dag als een” holiday” en is een feestje. Ben nu eenmaal gek op achtbanen..

Fijne vakantie allemaal!!

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.