Coen vertrekt als Directeur House of Leisure

 In blog, Nieuws

Per 1 september vertrekt Coen Schelfhorst bij het House of Leisure. Coen gaat zich volledig toeleggen op de verdere groei van OOKs Hospitality & Leisure, alsmede op de ontwikkeling van de eerste eigen exploitatie, het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel, dat eind 2017 zal openen.

Per diezelfde datum start Joost Melis als directeur van het Midpoint House of Leisure en is hij verantwoordelijke voor het leisure programma van Midpoint Brabant. Hij gaat deze functie vervullen naast zijn rol als directeur/ eigenaar van Ticketsplus.

Eén van de zijn speerpunten is het verder ontwikkelen van bestaande en nieuwe leisure projecten om de leisure positie van Brabant te behouden en verder te versterken. Het House of Leisure zal hierin een nog prominentere initiërende en regisserende rol gaan spelen.

Midpoint Brabant‘: Een mooie volgende stap voor het House of Leisure en het Leisure programma! Joost is een geweldige kandidaat en we zijn heel blij met de keuze’.

Joost: ‘Erg mooie uitdaging om een persoonlijke bijdrage te kunnen leveren aan de leisure ambities en bijzonder omdat het zoveel raakvlakken heeft met alles wat ik de afgelopen jaren aan ervaringen en netwerk heb opgebouwd’.

Coen: ‘ ik heb met enorm veel plezier gewerkt aan de start van het House of Leisure en aan de Midpoint Leisure ambities! Ik wens Joost alle succes toe. Uiteraard blijven wij met OOKs partner van het House of Leisure.

Joost wordt de opvolger van Coen als Directeur House of Leisure.

Joost wordt de opvolger van Coen als Directeur House of Leisure.

Recent Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.