GuestHouse Hotels als ‘Living Hospitality lab’

 In Nieuws

Wil je dat jouw organisatie nog klant,- of gastgerichter gaat werken? Lukt het je nog steeds niet helemaal om jouw klant echt centraal te zetten in het denken en handelen van jouw teams? Heb je inspiratie en voorbeelden nodig? Kom dan eens kennismaken met ons. We nemen je graag mee in onze droom, die echt is uitgekomen. In 2011 zijn we OOKs Hospitality & Leisure gestart met het idee dat alles wat we aan anderen aan kennis over gastvrijheid en klantgerichtheid leerden, ooit een keer konden bewijzen in een eigen hotel, waar we alles wat we leren aan anderen, nu ook zelf in de praktijk kunnen laten zien. Aan onze gasten maar ook aan bedrijven en organisaties die iets willen leren van het organiseren van een klant,- en gastgerichte cultuur. De lat ligt enorm hoog en van deze topsport genieten we dagelijks. Als je als bedrijf geïnspireerd wilt worden en ook aan je eigen klantgerichtheid, neem dan contact met ons op. We stellen graag een maatwerk trainingstraject voor je samen waarin we je meenemen in de “making of GuestHouse Hotels” en alle lessen die we in de internationale hotellerie en ook buurman Efteling hebben geleerd, aan je meegeven en vertalen naar jouw behoefte. En als het gaat om leiderschap, doen we dat natuurlijk samen met onze partner Evolution Logique!

We kunnen ééndaagse of meerdaagse programma’s samenstellen, waarbij een bezoek aan de Efteling inbegrepen kan zijn en in onze informele vergaderzalen kan er keihard gewerkt worden, op onze zonnige daktuin kan er keihard ontspannen worden.  In bijgevoegde link krijg je alvast wat feeling met ons hotel

Bekijk de website www.guesthousehotel.nl.

Ons zusterhotel, Hotel de Kroon, is zelfs door bedrijven volledig af te huren en in dit hotel met 28 kamers, kan er dan een meerdaagse training in de vorm van een management game georganiseerd worden. Jouw bedrijf kan dan dus ons hotel runnen en iedere medewerker krijgt een hospitality taak toegewezen. Morgelijkheden genoeg om echt te werken aan jullie klantgerichtheid!

Recent Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.