Topuitbreiding voor het team van OOKs!

 In blog, Leidershap, News, Nieuws

Nicole van Hoof en OOKs Hospitality & Leisure gaan een samenwerking aan!

Nicole en Coen hebben recentelijk een paar keer om de tafel gezeten en ontdekt dat er zoveel raakvlakken zijn, dat een samenwerking op het gebied van trainingen en advies een hele logische stap zou zijn. Nicole en Coen hebben elkaar leren kennen in het House of Leisure, waar Coen directeur was en Nicole als coördinator aan de slag was bij het streeknetwerk Vitaal Leisure Landschap. Deze functie blijft zij overigens ook bekleden, naast haar werkzaamheden als trainer, coach en adviseur.

Nicole gaat bij OOKs het trainersteam ondersteunen en zal ook bij adviestrajecten worden betrokken, zeker waar haar specifieke achtergrond en kennis wordt gevraagd. Nicole heeft al een uitgebreide ervaring in het trainen en coachen van ondernemers, vooral in de agro- & leisurehoek.

Samen zullen zij nieuwe trainingsproducten gaan ontwikkelen, die ook geschikt en betaalbaar zijn voor kleinere ondernemers.

“Ik ben enorm blij met deze nieuwe samenwerking”, aldus Nicole, “want het netwerk van mijzelf en OOKs aan elkaar verbinden levert kansen op”. “Fijn ook om te sparren met meerdere collega’s en gebruik te kunnen maken van hun nieuwe kantoorruimte in hotel de Kroon”. Ook Coen is erg blij met de nieuwe samenwerking; “gaaf dat Nicole, naast haar werk voor Vitaal Leisure Landschap, ook samen met ons wil optrekken om ondernemers te helpen hun bedrijf en gastvrijheid naar een hoger plan te tillen”. “We gaan proberen samen een aantal nieuwe producten in de markt te zetten waar ondernemers echt behoefte aan hebben!”

Voor meer informatie; https://ooks.eu/team/nicole-van-hoof/

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.