Inschrijving Training Hospitality Leiderschap gestart!

 In blog, Leidershap, Nieuws

De kunst verwachtingen te overtreffen. Dat is gastvrijheid. Het vraagt wél om een verandering van perceptie. Bent u in staat om zich oprecht in te leven in de ander? De wensen van de ander te vervullen zonder je eigen missie te ondermijnen?
De training Hospitality Leiderschap geeft nieuwe inzichten in leiderschap vanuit een gastvrijheidsperspectief en zorgt ervoor dat uw klanten en medewerkers uw bedrijf hoger zullen waarderen. Hiermee worden gasten, klanten en medewerkers fan en ambassadeur van uw bedrijf. De inhoud van de training is gebaseerd op ons boek Hospitality Leiderschap.

De training
De training Hospitality Leiderschap draait om een nieuwe (levens) houding waarbij de basisgedachte is: service aanbieden vanuit de ander. Je verplaatsen en herkennen in de behoefte van de ander. Bouwen aan een duurzame relatie, aan korte en lange termijnsuccessen en resultaten.
Deelnemers leren in de training dat gastgerichtheid geen ‘trucje’ is maar een houding. Gedrag dat anderen inspireert en waarmee zij ‘het geluk’ van hun medewerkers (klant, shareholders) voor een groot gedeelte kunnen bepalen.

Opbouw
Het programma bestaat uit twee modules: een driedaagse (module I) en een tweedaagse (module II). Het is een combinatie van ervaringsgericht leren, aangevuld met diverse theorieën en een praktische vertaalslag naar de eigen situatie. We bieden de Hospitality training ‘blended’ aan: we werken hiervoor met acteurs en praktijkcases. De training is gericht op die mensen die beseffen dat leidinggeven niets anders is dan een beïnvloedingsproces waarbij de ander, de gast, centraal staat. Dit kan de interne of externe klant zijn maar ook de betrokken shareholders.

Doelgroep
Het programma is bestemd voor managers die echt het verschil willen maken met hospitality maar niet perse in deze branche actief zijn. de hospitality attitude is namelijk overal toepasbaar. Leidinggevenden die willen ontdekken waar het om draait bij het beïnvloeden en begeleiden van anderen.

Voor inschrijven, bel of mail met ons op [email protected] of 06-51065568 of met [email protected]. Meer info, klik hier voor de brochure Hospitality Leiderschap.

Dit vernieuwende trainingsconcept mag je niet missen! We starten in juni met een eerste groep dus wees er snel bij. Uiteraard zijn incompany trajecten ook mogelijk.

Hospitality Leiderschap 2

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.