Coen Schelfhorst nieuwe Programmamanager Leisure Midpoint Brabant

 In Nieuws
  • Coen Schelfhorst is aangesteld als Programmamanager Leisure bij Midpoint Brabant (Leisure Boulevard). Hij gaat deze functie vervullen naast zijn werk als Managing Director bij OOKs Hospitality & Leisure.  Eén van de speerpunten van zijn functie is het vergroten van de kansen voor de huidige vrijetijdssector en het stimuleren van nieuwe (leisure) bedrijvigheid in Midden-Brabant.

    Schelfhorst gaat zich hiervoor met name richten op het bedrijfsleven, het onderwijs en de provinciale overheid. Tot zijn taken behoren onder andere het (internationaal) promoten en stimuleren van leisure iconen in Midden-Brabant. Daarnaast  zal hij samen met het bedrijfsleven nieuwe projecten gaan ontwikkelen en bestaande projecten realiseren om de vrijetijdssector in Midden-Brabant nog beter op de kaart te zetten.

    Verbinder
    Met OOKs Hospitality & Leisure richt Coen Schelfhorst zich op het adviseren en begeleiden van mensen, teams, bedrijven en projecten in de Hospitality- & Leisure branche. Hij ziet de functie binnen Midpoint Brabant als een uitdaging. “Het past helemaal binnen mijn vakgebied: bruggen slaan tussen verschillende partijen als de spin in het web. Ik ben een echte verbinder.”

    Midpoint Brabant is het Regionaal Economisch Samenwerkingsprogramma van de regio Midden-Brabant. Binnen het programma werken overheden, bedrijfsleven en onderwijsinstellingen samen aan de profilering van Midden-Brabant. Drijvende kracht hierachter is de eigentijdse vorm van samenwerking: Social Innovation.

Recent Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.