Kroonjuweeltjes gezocht!

 In blog

Gave vacatures bij Hotel de Kroon, GuestHouse Hotels en OOKs!

Het wordt steeds drukker in Hotel de Kroon en met de ontwikkeling van GuestHouse Hotel Kaatsheuvel zijn wij op zoek naar versterking.  We hebben de volgende vacatures;

Medewerker hotelreceptie (part-time tussen 8 en 24 uur per week)

Een leuke baan naast je studie (of andere baan), bereid om onregelmatig en in weekenden te werken, vloeiend in Engels en een beetje Duits? Representatief en gek op gastvrijheid? Dan is dit een leuke job voor jou! In hotel de Kroon en straks in het GuestHouseHotel hebben we plaats voor hospitality talenten zoals jij! We belonen conform de Horeca CAO en bieden daarnaast een leuke werkplek met super collega’s en gezellige gasten. De lat ligt hoog want we zijn trots op onze reviewscores en onze Tripadvisor Award maar willen altijd een procent beter.

Afstudeerstagiaires

Wil jij werken aan mooie leisure opdrachten en je bezig houden met conceptontwikkeling? Vanaf september hebben we weer mooie afstudeeropdrachten liggen voor jonge Hospitality & Leisure talenten binnen OOKs.

Starter Junior Consultant

Wil je meekijken en meeleren in de hospitality & leisure consultancy en bij gave opdrachtgevers over de vloer komen? Bijna of net afgestudeerd en ontdekken of dit iets voor je is? Informeer dan bij OOKs naar de mogelijkheden voor een werkervaringsplaats als junior consultant. Wij geven talent de ruimte het beste in zichzelf te ontdekken en houden van optimistische, vrolijke mensen die met passie willen werken aan de uitdagingen van anderen.

Starter communicatie en marketing

voor meer info;

https://www.startersbeurs.nu/middenbrabant/vacaturebank/2017/144/starter-marketing-en-communicatie

Reageren op 1 van deze functies? Stuur een mail met motivatie, CV en pasfoto naar Christianne ([email protected]) en  Coen ([email protected]).

Recommended Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.