Christianne Glazenburg

    Christianne is in november 2016 in dienst getreden bij OOKs Hospitality & Leisure als Assistent Manager Hotel & Hospitality. Christianne gaat zich bezighouden met de operationele aansturing van Hotel de Kroon en gaat het kleine team aansturen. Vanuit dit bedrijf gaat zij ook deel uitmaken van het pre-openingsteam van het GuestHouse Hotel dat eind 2017/begin 2018 in Kaatsheuvel geopend gaat worden. Daarnaast ondersteunt zij de consultants en trainers van OOKs in de diverse projecten.

    Na het VWO kiest Christianne voor een Bachelor Toerisme aan gecombineerd de NHTV Breda en Wageningen Universiteit. Met een breed scala aan interesses, een voorliefde voor reizen en interesse in de dynamiek van het toerisme past deze studie goed bij haar. Tijdens deze studie passeerden verschillende onderwerpen de revue. De commerciële vakken spreken haar het meeste aan en het volgen van een Minor Entrepreneurship aan Tilburg Universiteit versterkt dit gevoel. Na het afronden van haar Bachelor besloot ze een Master Leisure Studies aan de NHTV Breda te volgen. Eveneens een vrij brede opleiding waar ze met haar scriptie over het gebruik van de smartphone tijdens het vakantiekeuzeproces een duidelijke richting aan heeft gegeven.

    Na het succesvol afronden van haar Master heeft Christianne een half jaar bij Midpoint House of Leisure in Oisterwijk gewerkt middels een Startersbeurs regeling. Bij House of Leisure was ze verantwoordelijk voor de communicatie en ondersteunde ze het team waar nodig. Gedurende dit half jaar heeft ze uitgebreid kennis mogen maken met de leisure industrie. Waar ze voorheen nog niet geheel haar richting voor ogen had werd gedurende deze periode meer en meer duidelijk waar haar ambities liggen: een semi-operationele functie in een commerciële en ondernemende omgeving binnen de leisure industrie waarbij ze haar leidinggevende capaciteiten zou kunnen ontwikkelen.

    Tijdens haar werkervaringsplaats in Oisterwijk heeft Christianne samengewerkt met Coen en heeft ze de kans gekregen om zich bij het team van OOKs te voegen. In haar functie binnen OOKs heeft ze de mogelijkheid om haar theoretische kennis te combineren met het managen van mensen en teams. Het werken aan duidelijke doelen met grote gedrevenheid is wat Christianne het liefste doet. De start bij OOKs betekende tevens het einde van haar bijbaan in de Efteling. Christianne heeft bijna acht jaar met plezier bij de Efteling gewerkt in zowel de horeca als bij het planbureau. Woorden die bij Christianne passen zijn: enthousiast, gedreven, ambitieus en competitief.