De diensten van OOKs

Samen werken aan uw groei, daar gaan we voor!

Advies & Strategie
Advies & Strategie

Bent u bezig met het ontwikkelen van een horeca- of leisureproject of is het tijd om een nieuwe weg in te slaan? Wij geven graag gericht advies!

Management & Exploitaties
Management & Exploitaties

Het managen van hospitality & leisure organisaties is complex en veeleisend. OOKs heeft ruime tijd ervaring op dit gebied.

Training & Ontwikkeling
Training & Ontwikkeling

OOKs is ervan overtuigd dat in de toekomst leiderschap en het gedrag van medewerkers in alle branches het verschil gaan maken.

 • Het gaat bij leiderschap over het centraal plaatsen van gastvrijheid én medewerkerstevredenheid in je bedrijfsvoering, waarbij klanten – de bestaansreden van een bedrijf/de organisatie zijn – en je medewerkers de enige weg zijn naar het einddoel: tevreden gasten. De uitgangspunten van de kruisbestuiving tussen hospitality en leiderschap is de routekaart die focus geeft aan veranderende tijden.

  Dick Bos
 • Een quick scan van de horeca in de Beekse Bergen en Dierenrijk en de daaruit voortkomende verbetervoorstellen (o.a. signing- en communicatieproject) hebben gezorgd voor omzetstijgingen. Daarnaast heeft OOKs een belangrijke bijdrage geleverd in de totstandkoming van de meerjarenvisie op horeca en retail van het Safaripark.

  Libéma Beekse Bergen
 • OOKs heeft ons geïnspireerd in het nog verder verbeteren van onze hospitality binnen het hotelteam. We waren al erg goed bezig maar door de inzichten en handvaten uit de training die meteen in de praktijk worden ingezet zijn onze reviewscores nog verder gestegen. Door de snelle en meetbare verbetering van de reviewscores is de motivatie gestegen. Vanwege de positieve feedback van gasten is het werkplezier flink gestegen.

  Alex Chang, Eigenaar Hotel Amsterdam Espresso
 • Erg leuk boek zeg! Ik heb het in drie avonden uitgelezen. Tijdens het lezen herkende ik veel dingen uit de praktijk en ik ben ervan overtuigd dat wat je in je boek schrijft de toekomst is.

  Tony van den Diepstraten Botenverhuur van den Diepstraten
 • Coen is gericht op de ontwikkeling en groei van mensen en teams en heeft ons gedurende een langere periode gecoacht en begeleidt. Inzet, positivisme, openheid en betrokkenheid zijn hierbij de sleutelbegrippen.

  Marieke Verstraaten Rotterdam Zoo
 • OOKs heeft Blijdorp ondersteund in een organisatie veranderproces waarbij overzicht, daadkracht en visie belangrijk was. Coen heeft positief bijgedragen aan de ontwikkeling van beleid voor het nieuwe servicecluster waarbij Coen zijn visie heeft laten zien op horeca en hospitality. Daarnaast heeft hij aan de basis gestaan van een aantal vernieuwende horeca concepten.”

  Diergaarde Blijdorp Diergaarde Blijdorp
 • Ik ben enthousiast over jullie boek omdat ik me realiseer dat jullie met de titel Hospitality Leiderschap een belangrijke ontwikkeling signaleren waar bij organisaties en personen veel behoefte aan is c.q. mijn inzien een sleutel naar succes kan zijn.

  Erik Lamers Supply Chain Professional 
 • OOKs heeft een aantal projecten bij Libéma naar volle tevredenheid uitgevoerd. Coen heeft een verfrissende kijk op zaken en durfde ons positief kritisch te benaderen.  

  Divisie directeur Libéma Libéma
 • Ik heb deze training als heel positief ervaren. Enthousiast en duidelijk. Er werd een goede verdeling gemaakt tussen theorie en praktijk.

  Medewerker Huisvesting en Bedrijfsdiensten Amarant
 • Bedankt voor de leuke, prettige en toepasbare informatie!

  Medewerker Aquamarant Aquamarant
 • Bedankt voor alle tips en tops! De training en het geleerde zal ons in de toekomst blijvend alert houden.

  Medewerker Horeca Amarant
 • Als antwoord op de vraag: welk resultaat heeft de training jou opgeleverd? De training heeft mij inzicht gegeven in gastvrijheid en hoe dat op een andere manier kan. Het een kleine moeite is om iemand aandacht te geven.”

  Facilitair medewerker Savant
 • De training was goed, er werd goed naar je geluisterd en we hebben als team naar een oplossingen gezocht.

  Facilitair medewerker Savant
 • Ik verwachtte heel veel theorie, maar de training was juist erg interactief.

  Facilitair medewerker Savant
 • De cursus was erg toegankelijk voor het personeel, maar daarnaast daagde het hen uit om na te denken over de mate van gastvrijheid binnen ons bedrijf. Door praktijkvoorbeelden te noemen en hierop in te spelen werden onderling verbeteringen voorgedragen waar wij nu al wat aan hebben.

  Kevin Vervest, Algemeen Manager De Voltage - Indoor entertainment
 • Het boek Hospitality leiderschap heeft me geïnspireerd om mezelf nog meer in dienst te plaatsen van de mensen om mij heen en me gesterkt in het werken vanuit mijn passie en idealen.

  Tom van Rekum Charim Zorg